Категорија производа

Biz bilan bog'lanish

Зхангјиаганг краљ машина Цо., Лтд

Тел : + 86, 512 58178676

Факс : + 86, 512 56796350

Мобилни телефон: + 86 136 0622 0224

Wеб : http://www.king-machine.com

Е-маил : info@king-machine.com

Додај : 800 метара западно од С338 Луyуан преко моста, град Зхангјиаганг, Јиангсу провинције, Кина

Поштански број: 215628

Аутоматско четири шупљине пластичне боце су израду машина

Аутоматско четири шупљине пластичне боце су израду машина

То је посебно користе за израду 3 галона и 5 галона боце и широко користи да произведе било који облик од пластике из љубимац са заврљи врат од 15мм - 200мм.

Детаљи о производу

Увод:
То је посебно користе за израду 3 галона и 5 галона боце и широко користи да произведе било који облик од пластике из љубимац са заврљи врат од 15мм - 200мм.
Функција:
1 . савршено функцију са економских инвестиција.
2 . мале величине и компактне конструкције са отпада нема простора.
3 . Изи да радимо и одржавање, операција од стране једне особе.
4 . чувања енергије и нелагоду да су остали? Усваја нови дупли цранк 4 траке да бисте закључали калуп, крст поправио. Пружање високог притиска дува систем.
5 можемо пружити разне модли преформ и капу од 3-5 галона упознати цустомерсанд #39; захтевима.
Технички параметар:

Модел

КМ-12

Контејнер

Материјал за производ

ЉУБИМАЦ

Волумен

8Л-25Л(3-5Галлон)

Теоријски излаза

90-180ПЦС/Х

Преформ дужина

15мм - 460мм

Преформ унутрашњи пречник

5мм - 200мм

У калуп

Маx .моулд таблице Дименстион(Л x W)

420x500мм

Дебљина Маx.моулд

400мм

Погледај га сила

330КН

Калуп отварање удар

380мм

Машина величина и тежина

Главних машинских (Л x W x Х)

218 * 77 * 196 цм

Тежина главне машине

1000кг

Грејалица (Л x W x Х)

237 * 68 * 165 цм

Тежина горионика

380кг

Напајање

40кW

Детаљ:

Сајам фотографије

Андамп амбалаже; испоруке

Наше услуге
1 .Инсталлатион , отклањање грешака

Након што опрему постигли у радионици од купаца, поставите опрему према авиону распореда, понудили смо. Ми ћемо организовати искусан техничар за опрему инсталација, отклањање грешака и тест за производњу у исто време Марку опрему дохвата оцењени продукцијским капацитет линије. Време је за инсталацију и отклањање грешака је 15-25 дана.

2 . обука

Наше компаније нуде технологија обуку купцу. Садржај тренинга је структура и одржавање опреме, контролу и функционисање опреме. Тренинг је у радионици за купца. Искусни техничар ће водити и успоставити структуре за обуку. Након обуке, техничарима купац могао мастер операције и одржавање, могао прилагодити процес и третира различите отказивања.

3 . квалитет гаранција

Обећавамо да нам роба је све ново и не користе. Направљени су од погодан материјал, усвојити нови дизајн. Квалитета , спецификације и функције се ускладила са захтевом уговора. Обећавамо да производи овог реда могла складишта за годину дана без додавања било антисептииним.

4.Након продаје

1 , после провере, нудимо 12 месеци као гаранција квалитета, слободан понуда носи делове и друге делове на најниже цене. У гаранција квалитета, техничарима купаца треба да управља и одржавање опреме по продајној потражње, отклоните грешке нека отказивања. Ако не могу да реше проблеме, смо ће вас водити путем телефона; Ако су проблеми и даље не могу да реше, ми ћемо организовати сервисера да производите решавање проблема. Трошак техничар аранжмана да видите трошак третман метода техничар.
2 , након гаранција квалитета, у понуди имамо технологију подршку и након продаје услуга. Понуда на себи делове и осталих резервних делова по повољној цени; Након гаранција квалитета, техничарима купаца треба да управља и одржавање опреме по продајној потражње, отклоните грешке нека отказивања. Ако не могу да реше проблеме, смо ће вас водити путем телефона; Ако су проблеми и даље не могу да реше, ми ћемо организовати сервисера да производите решавање проблема. Трошак техничар аранжмана да видите трошак третман метода техничар.

Краљ машина је један од највећи аутоматско четири шупљине пластичне боце што машина произвођача и добављача у Кини. Увели смо многе професионалне операторе и техничара као и напредне уређаје у наше фабрике како би вам пружио прецизне опреме у конкурентним ценама. И по наруџби такође су поздравили.

Hot Tags: Аутоматско четири шупљине пластичне боце тера је да машина, Кине, произвођачи, добављачи и фабрика, прилагођен, цена
Сродни производи

Истрага